Tags: primaria drajna   Violeta Gontea   punte pietonala   punte adetari  
Punte pietonală zona Adețari

 Doamna primar Violeta Gonțea a participat duminică, de Ziua comunei Drajna, la un eveniment deosebit pentru locuitorii din satul Drajna de Sus - Inaugurarea Podului din „Adețari” - obiectiv început în martie 2014.

 La evenimentul de inaugurare, au mai fost prezenţi, alături de Doamna Violeta Gonțea, autorităţi locale, numeroşi localnici,  autorităţi judeţene şi autorităţi din localităţile înfrăţite cu comuna Drajna (Şteiu, Sulina, Chișcăreni - Rep. Moldova). În aceeași zi au mai fost inaugurate și Centrul Civic și Sala de Festivități, care a fost renovată, din Drajna de Jos.

Executantul punţii pietonale este SC APACONS SRL ( societate comercială cu asociat unic Consiliul Local Drajna) iar valoarea contractului este de 263.535,42 lei fără TVA.

[button type="info" target="_self" link="http://drajna.ro/index.php/servicii-locale-drajna/servicii-locale-drajna/primaria-drajna/hotarari-cl/574-hotarare-privind-incredintarea-directa-a-executarii-lucrarii-punte-pietonala-accidental-carosabila-zona-adetari-drajna-de-sus.html" icon="info-sign"]Vezi Hotărâre CL[/button]

 

{flike}