Tags: Constantin Anghelache   Sorin Negoita  

     Constantin Anghelache, fost preşedinte la defuncta Tricolorul Breaza este numele cel mai des vehiculat în... salvarea lui Dinamo Bucureşti!

   Om de afaceri, scriitor, profesor universitar şi oficial al mai multor grupări de fotbal, Rapid Bucureşti fiind clubul unde a cunoscut cea mai frumoasă perioadă a sa, Constantin Anghelache este născut la Drajna, un alt amănunt interesant fiind acela că el este unchiul acţionarului de la Dinamo – Ionuţ Negoiţă, şi el născut pe Valea Teleajenului. 

   De altfel, Negoiţă a fost şi proprietarul unui magazin de articole foto, în perioada 1996-2000, la Vălenii de Munte, după această „aventură comercială” în Prahova fraţii Negoiţă plecând în Belgia! Culmea, la plecarea din România, Negoiţă i-a vândut magazinul actualului antrenor de la Avântul Măneciu, Dorinel Beznea, care l-a transformat în magazin de comercializare a mobilei!

   Anghelache este un colaborator al omului de afaceri, de la consilier în probleme de fotbal, până la semnarea unor editoariale în ziarul susţinut de fraţii Negoiţă, prietenia „profesorului” cu Mircea Lucescu fiind un alt atu în încercarea de a „reface” clubul Dinamo, care, iată, depinde, financiar şi nu numai de câţiva prahoveni!